Răspuns :
10×{x-10×[362+10×(24+24:4)]}=100
10×{x-10×[362+10×(24+6)]}=100
10×[x-10×(362+10×30)]=100
10×[x-10×(362+300)]=100
10×(x-10×662)=100
10×(x-6620)=100
10x-66200=100
10x=100+66200
10x=66300
x=66300/10
x=6630.
Sper ca te-am ajutat :)
10×{x-10×[362+10×(24+6)]}=100
10×[x-10×(362+10×30)]=100
10×[x-10×(362+300)]=100
10×(x-10×662)=100
10×(x-6620)=100
10x-66200=100
10x=100+66200
10x=66300
x=66300/10
x=6630.
Sper ca te-am ajutat :)
10×{x-10×[362+10×(24+24:4)]}=100
10×{x-10×[362+10×(24+6)]}=100
10×[x-10×(362+10×30)]=100
10×[x-10×(362+300)]=100
10×(x-10×662)=100
10×(x-6620)=100
10x-66200=100
10x=66200+100
10x=66300
x=66300:10
x=6630.
10×{x-10×[362+10×(24+6)]}=100
10×[x-10×(362+10×30)]=100
10×[x-10×(362+300)]=100
10×(x-10×662)=100
10×(x-6620)=100
10x-66200=100
10x=66200+100
10x=66300
x=66300:10
x=6630.
Vă mulțumim că ați vizitat platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu nerăbdare să vă revedem și nu uitați să ne salvați în lista de favorite!