Răspuns :
a+b+c=1000
a+b=658
658+c=1000 =>c=1000-658
=>c=342
a-c=218
a-342=218 =>a=342+218
=>a=560
560+b+342=1000
b=1000-902
=>b=98
a+b=658
658+c=1000 =>c=1000-658
=>c=342
a-c=218
a-342=218 =>a=342+218
=>a=560
560+b+342=1000
b=1000-902
=>b=98
a+b+c=1000
a+b=658
a-c=218
inlocuim in prima relatie pe a+b si obtinem:
a+b+c=1000⇔658+c=1000⇔c=1000-658⇔c=342
il inlocuim pe c in relatia a-c si obtinem:
a-c=218⇔a-342=218⇔a=218+342⇔a=560
ii inlocuim in prima relatie pe a si c si obtinem:
a+b+c=1000⇔560+b+342=1000⇔b=1000-342-560⇔b=98
a+b=658
a-c=218
inlocuim in prima relatie pe a+b si obtinem:
a+b+c=1000⇔658+c=1000⇔c=1000-658⇔c=342
il inlocuim pe c in relatia a-c si obtinem:
a-c=218⇔a-342=218⇔a=218+342⇔a=560
ii inlocuim in prima relatie pe a si c si obtinem:
a+b+c=1000⇔560+b+342=1000⇔b=1000-342-560⇔b=98
Vă mulțumim că ați vizitat platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu nerăbdare să vă revedem și nu uitați să ne salvați în lista de favorite!