Răspuns :
3630:x=67 (rest 12) <=> 67x+12=3630 adica: x = (3630-12):67 = 54 ;
6033:x=87 (rest 30) <=> 87x+30=6033 adica: x = (6033-30):87 = 69 ;
6033:x=87 (rest 30) <=> 87x+30=6033 adica: x = (6033-30):87 = 69 ;
3630:x=67 rest 12 <=> x=(3630-12):67 <=> x=3618:67 => x=54. 6033:x=87 rest 30 <=> x=(6033-30):87 <=> x=6003:87 => x=69.
Vă mulțumim că ați vizitat platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu nerăbdare să vă revedem și nu uitați să ne salvați în lista de favorite!