Răspuns :
√3-(-2√3)+(3√3-7√3)=
avem (-)-(-)=+
(√3+2√3)+(-4√3)=
2√3-4√3=
-2√3
stim ca (+)-=-
semnul din fata paratezei intotdeuana schimba pe acel din paranteza
succes
avem (-)-(-)=+
(√3+2√3)+(-4√3)=
2√3-4√3=
-2√3
stim ca (+)-=-
semnul din fata paratezei intotdeuana schimba pe acel din paranteza
succes
Vă mulțumim că ați vizitat platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu nerăbdare să vă revedem și nu uitați să ne salvați în lista de favorite!