Avem trei numere.Diferenta dintre primul si al doilea este egala cu diferenta dintre al doilea si al treilea,iar al doilea numar este 9.Calculati suma numerelor.
a-b=b-c. b=9. a-9=9-c. => a+c=18.(Din a-9=9-c, vine 9+9) a+b+c=a+9 (înlocuim b cu 9 care îl stim din datele problemei) +c= 18+9 (Am înlocuit 18 cu a și c, care l-am aflat mai sus) =27. a+b+c= 27.
Vă mulțumim că ați vizitat platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu nerăbdare să vă revedem și nu uitați să ne salvați în lista de favorite!