Răspuns :
E asa :√(2-√3)(2+√3) -aplici formula la paranteze si iti va da 2²-√3² si o sa iti dispara radicalul mare deci vei ramane cu 2-√3
(2 - √3)(2 + √3) = 2² - (√3)² = 4 - 3 = 1 (am folosit formula: a²-b²=(a-b)(a+b) !)
Vă mulțumim că ați vizitat platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu nerăbdare să vă revedem și nu uitați să ne salvați în lista de favorite!