Răspuns :
Pai daca: 5 la 2x=3la 2x+2×5la x+2×3la x
Ducem 5 la x lângă 5la 2x
Si ducem 3 la x lângă 3 la 2x
5la 2x÷5 la x=3la 2x × 3 la x+2+2
5la 2x - x= 3 la 2x +x+2 la 2
5 la x= 3la 3x+2 la 2
5 la x- 3 la 3x=2 la 2
Si de aici nu mai știu sa continui îmi pare rau
Ducem 5 la x lângă 5la 2x
Si ducem 3 la x lângă 3 la 2x
5la 2x÷5 la x=3la 2x × 3 la x+2+2
5la 2x - x= 3 la 2x +x+2 la 2
5 la x= 3la 3x+2 la 2
5 la x- 3 la 3x=2 la 2
Si de aici nu mai știu sa continui îmi pare rau
Vă mulțumim că ați vizitat platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu nerăbdare să vă revedem și nu uitați să ne salvați în lista de favorite!