Răspuns :
x=primul frate x+(x-23)+(x+19)=254
y=al doilea frate 3x-23+19=254
z=al treilea frate 3x-4=254
x+y+z=254 3x=258
y+23=x=>y=x-23 x=86
x+19=z y=86-23
y=63
z=105
y=al doilea frate 3x-23+19=254
z=al treilea frate 3x-4=254
x+y+z=254 3x=258
y+23=x=>y=x-23 x=86
x+19=z y=86-23
y=63
z=105
1 frate=a
2 frate=b
3frate=c
a=b+23
c=(b+23)+19
b+23+b+b+23+19=3b+23+23+19=65+3b
65+3b=254
3b=254-65
3b=189
b=189:3
b=63
a=63+23=86
c=86+19= 105
2 frate=b
3frate=c
a=b+23
c=(b+23)+19
b+23+b+b+23+19=3b+23+23+19=65+3b
65+3b=254
3b=254-65
3b=189
b=189:3
b=63
a=63+23=86
c=86+19= 105
Vă mulțumim că ați vizitat platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu nerăbdare să vă revedem și nu uitați să ne salvați în lista de favorite!