Răspuns :
l = 5 rad 12= 5×2 rad 3=10 rad 3
L=l+ rad 27=l +rad din 3 la a treia= l + 3 rad 3=
13 rad 3
P = 2 ( L+l)= 2 (10 rad 3 +13 rad 3)=46 rad 3
L=l+ rad 27=l +rad din 3 la a treia= l + 3 rad 3=
13 rad 3
P = 2 ( L+l)= 2 (10 rad 3 +13 rad 3)=46 rad 3
l = 5 rad 12 = 10 rad 3
L= 10 rad 3 + rad 27
= 10 rad 3 + 3 rad 3
= 13 rad 3
P = 2· L + 2 · l = 26 rad 3 + 20 rad 3
= 46 rad 3
Sper ca te am ajutat!
L= 10 rad 3 + rad 27
= 10 rad 3 + 3 rad 3
= 13 rad 3
P = 2· L + 2 · l = 26 rad 3 + 20 rad 3
= 46 rad 3
Sper ca te am ajutat!
Vă mulțumim că ați vizitat platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu nerăbdare să vă revedem și nu uitați să ne salvați în lista de favorite!